БОРОВИТАЛ за потентност, плодовитост и тонус

БОРОВИТАЛ се препоръчва за повишаване на сексуалната потентност и оплодителната способност при мъжете.

Превъзходните антиоксиданти, почти пълната гама биофлавоноиди и уникални проантоцианидини повишават притока на кръв и еластичността на кръвоносните съдове, с което БОРОВИТАЛ благоприятно повлиява потентността.

БОРОВИТАЛ осигурява ежедневна подкрепа на сърдечносъдовата система. Всичко, което подобрява сърдечната дейност, засилва и сексуалната потентност.

Витамин Е, добре познат за предотвратяване на сърдечносъдови заболявания, отдавна се свързва и със сексуалната активност. Червената боровинка съдържа витамин Е, под формата на токотриенол, която е многократно по-ефективна и много рядко срещана.

Възпалителни заболявания на пикочните пътища и половите органи могат да се превърнат в причина за еректилна дисфункция. БОРОВИТАЛ предпазва и помага в лечението на инфекции в уринарния тракт и по този начин предпазва от усложнения като смущения в потентността.

Диабетът също може да е причина за промени в механизма на ерекцията. БОРОВИТАЛ е много полезно допълнение към диетата на диабетиците и здравословно я обогатява с ключови съставки от сектора на плодовете.

Силният антиоксидантен комплекс на БОРОВИТАЛ помага за повишаване на мъжката плодовитост и да подобряване на конкретни параметри на сперматозоидите като брой, морфология и подвижност. Сперматозоидите са уязвима мишена за свободните радикали. Продуктът съдейства на организма за ефикасно противодействие на свободните радикали, с което допринася за собственото здраве на мъжа и за бъдещото му поколение.

В допълнение на това, уникалните проантоцианидини PACs в БОРОВИТАЛ предпазват витамин С от окисление и увеличават полезните му функции четири до шест пъти. Витамин С намалява слепването на сперматозоидите, с което се ускорява движението им и се повишава оплодителната им способност. Като защита на витамин С действа и кверцетина, друг вид биофлавоноид в състава на БОРОВИТАЛ.

Витамин Е също има отношение към оплодителната способност и се нарича „витамин на репродукцията”. БОРОВИТАЛ предоставя витамин Е под рядко срещаната форма токотриенол, който подкрепя подвижността на сперматозоидите и увеличава техния брой.

Жизненост, тонус и дълголетие са постижими с разумен начин на живот и здравословно хранене. Систематично придържане към разумен начин на живот и ежедневно здравословно хранене.

Нужно е да успявате да си осигурите периодично през деня най-малко пет порции плодове и зеленчуци. Те задължително трябва да включват и ярко оцветени плодове и зеленчуци, като източник на биофлавоноиди. Последни тенденции в изследвания на връзката здраве – храна, специално за индустриалните общества, насочват към необходимост от увеличаване на това количество. При динамичен начин на живот, „бързо” и „ микровълново” хранене, /подбраните/ хранителни добавки са разумна алтернатива.

БОРОВИТАЛ обогатява храненето с активни съставки от сектора на плодовете, които са ключово важни за постигане на жизненост, тонус и дълголетие. БОРОВИТАЛ съдейства в следните области:

  • Забавяне процесите на стареене, включително стареене на имунната система и невро-дегенеративни изменения.
  • Понижаване на холестерола и тоталното липидно ниво в кръвта, забавяне на LDL окисляването, намаляване риска от сърдечно съдови заболявания
  • Превенция и отдалечаване на риска от рак
  • Ефикасно противодействие на свободните радикали с широка гама полифеноли и други естествени съставки, включително уникални или рядко срещани.
  • Антисептични механизми, избирателно действащи в пикочните пътища, стомаха и устната кухина и безвредни за организма.
  • Свежа и гладка кожа, бляскава коса.

Едновременно с това, БОРОВИТАЛ е доказано средство в предпазването и лечението на: